Photo gallery A1 Wan Ton Thong Pasteitjes gevuld met varkensvlees in een heldere kippenbouillon. A2 Sui Kao Thong Garnalenpasteitjes in een heldere kippenbouillon. A3 Hot & Sour Thong Pittige en zure Szechuansoep met bamboe, wortel , kip, chinese champignons en ingelegde rettich A4 Tom Yam Kung Pikante Thaise garnalensoep met champignons en limoenbladeren A5 Soto Madura Indonesische kippensoep met gesnipperde kip, glasvermicelli, taugé en bladselderij. B1 Acar Ketimun Verfrissende ingelegde komkommer, licht pikant. B4 Lap Kai Kip met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper. B5 Yam Nua Ossehaas met Thaise basilicum, uien, baby gem, limoen, vissaus en peper. B6 Gado Gado Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, ei, gebakken uien, emping melindjo, pittige ketjapsaus en pindasaus. C1 Siu Ab Bao Geroosterde eend op een gestoomd Mandarijns broodje met komkommer en hoisin saus. C2 Siu Mai Gestoomde pasteitjes van varkensvlees en Chinese champignons. C3 Ha Kao Gestoomde garnalenpasteitjes in een mooi doorzichtig rijstvel. C4 Shi Ling Shucai Gestoomde seizoensgroenten. C5 Guang Shi Qingzheng Quiyu Gestoomde zalmfilet met gember, sojasaus en sjalotjes. D2 Pangsit Goreng Indonesische varkensvleespasteitjes. D3 Mini Lumpia Kleine loempia’s gevuld met een groentenragout. D4 Chinese Lumpia Loempia’s bereid met verse groenten en geroosterd varkensvlees. D5 Samosa Vegetarische kerriepasteitjes. D7 Fenghuang Chao Xiaren Licht gepaneerde, gebakken grote ganalen. E1 Cha Siu Op Kantonese wijze geroosterd varkensvlees. E2 Siu Nam Krokant buikspek. E3 Siu Ab Geroosterde eend op klassieke wijze bereid en geserveerd met pruimensaus. F4 Sate Mix Mix van kip, varkensvlees en garnaalsaté met pittige ketjapsaus en pindasaus. G1 Yaoguo Xia Garnalen met cashewnoten, bamboe, paprika en ui. G4 Jiaoyan Ji Gebakken kipfilet gesauteerd met uien, paprika, pepers en “vijf specerijen”. G6 Ma Pho Doufu Tofu en rundergehakt in een sojapastasaus met Szechuanpepers en ingelegde rettich. G7 Hoi Kwo Niu Rou Ossehaas in sojapastasaus, Szechuan pepers, bamboe, paprika en uien. G8 Hak Chieuw Ngau Lau Ossehaas in zwarte pepersaus. G9 Haouyou Shucai Seizoensgroenten in oestersaus. G10 Chap Choy Gemengde seizoensgroenten in oestersaus. H1 Kerupuk Udang Garnalenkroepoek. H2 Kerupuk Singkong Pittige cassave kroepoek. H3 Emping Melindjo Licht bittere chips gemaakt van de Indonesische Melindjo noot. H5 Chao Fan Vegetarische gebakken rijst. H6 Hokkien Cha Mie Vegetarisch gebakken bami uit de provinvie Fujian. H7 Chao Mifen Vegetarische gebakken rijstvermicelli. I2 Lap Kai Maaltijdsalade van kip, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander. I3 Yam Nua Maaltijdsalade van ossehaas, Thaise basilicum, uien, baby gem, komkommer, sperziebonen, cherrytomaten, limoen, vissaus, peper en koriander. I4 Gado Gado Witte kool, taugé, komkommer, sperziebonen, waterspinazie, tofu, ei, gebakken uien, emping Melindjo, pittige ketjapsaus, pindasaus en witte rijst. J1 Kwai Tiou Kung Pikante Thaise rijstvermicellioep met garalen, champignons en limoenbladeren. J2 Wan Ton Thong Min Bamisoep met varkensvleespasteitjes, groenten en kippenbouillon. J3 Siu Kao Thong Min Bamisoep met garnalenpasteitjes, groenten en kippenbouillon. J4 Cha Siu Thong Min Bamisoep met Kantonees geroosterd varkensvlees, groenten en kippenbouillon. J5 Siu Ab Thong Min Bamisoep met geroosterde eend, groenten en kippenbouillon. J7 Soto Madura Glasvermicellisoep met gesnipperde kip, taugé, bladselderij en witte rijst. K1 Rames Een selectie van Indonesische gerechten met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze, K2 Siu Yeh Kantonees geroosterd varkensvlees, krokant buikspek en groenten, met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze, K3 Ma Pho Doufu Tofu en rundergehakt in een saus van pitige sojapaste met Szechianpepers met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze, K4 Chap Choy Gemengde seizoensgroenten in oestersaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze, K5 Sate Platter Saté Ajam (2), Saté Babi (2) en Saté Udang (2) met Acar Ketimun, Kerupuk Udang, pindasaus en pittige ketjapsaus met witte rijst, gebakken rijst, bami of bihun naar keuze, K6 Djawa Plate (Bami Goreng) Javaans gebakken bami met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang. K6 Djawa Plate (Nasi Goreng) Javaans gebakken nasi met Saté Ajam (2), Mama’s gebakken kip, spiegelei, Acar Ketimun en Kerupuk Udang.